Iets voor jou?

“Wanneer is het tijd voor een Pitstop?”

Dit lijkt een lastige vraag, vooral voor mannen: mannen zijn trots, ze vragen niet gauw om hulp. Problemen lossen ze vaak liever zelf op. Bovendien: iedereen is verschillend, hoe weet je nou wanneer het tijd is om eens met anderen te praten over jouw uitdagingen – helpt het überhaupt om te praten, is het geen zwaktebod?

Een eenvoudige tip: Als jij je afvraagt wanneer het jouw tijd is voor een pitstop, dan is dat een signaal!

Lees hiernaast verder... 

Wat doe je ermee?

Wat doe je met dit signaal?

Toegegeven: een signaal hoeft natuurlijk nog geen probleem te zijn. Het duidt misschien op een mogelijk probleem: motor te warm. Of het kan een probleem worden als je geen actie neemt: brandstof op, geen grip meer, noem maar op. 


  • Dashboard 
    Wees verstandig, kijk naar je dashboard en neem je signalen serieus. Leer om je te laten leiden door signalen, niet door crashes.

  • Pak aan en win
    Ontdek dat andere mannen voor vergelijkbare uitdagingen staan – en er doorheen komen! Wordt een winnaar, niet van hen, maar van jezelf.

Maak het jezelf gemakkelijk!

Wij begrijpen heel goed dat je bij het lezen hiervan veel "ja, maar" 's op voelt komen. Dit geeft alleen maar aan dat je antwoorden nodig hebt. Wij kunnen ze misschien wel geven. Geef ons een kans en Bel ons! We staan je gratis te woord - sterker nog: een Intake is zelfs gratis. Je bent van harte welkom.