Werkwijze

Intake
Tijdens een telefonische intake wordt je geïnformeerd over de mogelijkheden en het aanbod van Pitstop, bespreken we de reden van aanmelding en wat je wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de groepsdeelname.

Deelname
Wanneer we samen tot de conclusie zijn gekomen dat Pitstop inderdaad biedt wat jij nodig hebt, wordt er gekeken of er plaats is en wanneer je het beste de pitstraat in kunt rijden. Een Pitstop bestaat uit een cyclus van 10 bijeenkomsten. Het is een vaste cyclus voor de gehele groep, dus je kunt inhaken op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om een nieuwe groep te starten. 

Som der delen
De groep bestaat uit een beperkt aantal deelnemers, vaak rond de tien mensen. Eén keer per 2 of 3 weken  is er een bijeenkomst die anderhalf tot twee uur duurt. Tijdens de zitting bespreken en/of behandelen de groepsleden belangrijke onderwerpen met elkaar onder begeleiding van de groepsleider(s). Alle groepsleden spelen hierbij een helpende rol naar elkaar en werken tegelijkertijd aan hun eigen persoonlijke doelen. Het geheel is meer dan de som der delen.

Evaluatie
Bij de laatste bijeenkomst is er ruimte voor een eind evaluatie.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen EUR 600,= ex BTW per 10 sessies. Je koopt dus een bundel van 10 sessies in 1 keer, te voldoen voorafgaand aan de groepsdeelname. Mocht dit een probleem voor je zijn, meld het dan. We vinden vast wel een oplossing.

Aanmelden
Voor vragen en aanmelding kun je altijd bij ons terecht. Dit kan 'live' via de telefoon (laat een bericht achter of stuur een SMS als we even niet bereikbaar zijn), of door middel van email of met behulp van het contactformulier. Kijk bij Contact voor meer informatie.