Werkwijze

Contact en intake
Nadat je het contactformulier hebt ingevuld bellen we je even op en stemmen we je verwachtingen op ons aanbod af.

Deelname
Wanneer we samen tot de conclusie zijn gekomen dat Pitstop inderdaad biedt wat jij nodig hebt, wordt er gekeken of er plaats is en wanneer je het beste de pitstraat in kunt rijden. Een Pitstop bestaat uit een cyclus van 7-10 bijeenkomsten. Dit verschilt per thema. Het is een vaste cyclus voor de gehele groep, dus je kunt inhaken op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om een nieuwe groep te starten. 

Som der delen
De groep bestaat uit een beperkt aantal deelnemers, vaak rond de tien mensen. Eén keer per 2 of 3 weken  is er een bijeenkomst die circa twee uur duurt. Tijdens de bijeenkomst bespreken de groepsleden belangrijke onderwerpen met elkaar onder begeleiding van de groepsleider(s). Alle groepsleden hebben hierbij een helpende rol naar elkaar en werken tegelijkertijd aan hun eigen persoonlijke proces. Het geheel is meer dan de som der delen. 

Evaluatie
Bij de laatste bijeenkomst is er ruimte voor een eindevaluatie.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen EUR 600,= ex BTW per cyclus van 7-10 sessies, vooraf te voldoen. Mocht dit een probleem voor je zijn, neem dan contact met ons op. We vinden vast wel een oplossing.

Aanmelden
Voor vragen en aanmelding kun je altijd bij ons terecht. Dit kan 'live' via de telefoon (laat een bericht achter of stuur een SMS als we even niet bereikbaar zijn), of door middel van email of met behulp van het contactformulier. Kijk bij Contact voor meer informatie.